Perinteistä treffiseuraa

Internet on mitä mainioin väylä puolison löytämiseen. Ennen internet aikakautta puolison toivossa ihmiset joutuivat lähtemään baareihin tai sitä aiemmin tansseihin. Nyt tämä kaikki sujuu netissä kätevästi ja mikä parasta voit valikoida treffikumppanit rauhassa. Tämän kätevyyden vuoksi internetissä onkin jo pelkästään suomenkielisiä treffisivustoja monia kymmeniä. Mistä tietää mihin kannattaa laittaa ilmoitustus ja mihin ei? -Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että kannattaa kokeilla. Tutustuminen eri treffipalveluihinhan ei yleensä maksa mitään. Joissakin palveluissa on toki maksullisia lisäominaisuuksia tai jäsenyyksiä, mutta on olemassa myös kokonaan ilmaisiakin palveluita. Seuraavassa listattu muutamia treffipalveluita joissa pääosin etsitään elämänkumppaneita.

Happypancake (suosituin!)

treffiseuraa

Happypancake on täysin ilmainen treffisivusto jossa etsitään tyypillisesti parisuhteita. Tämä palvelu on nopeasti kasvava treffisivusto ilmaisen hinnan vuoksi.

Siirry Happypancake -sivustolle

Eliittikumppani

eliittikumppani

Eliittikumppanissa etsitään parisuhteita. Laajan tv-mainoskampanjan ansiosta sivuilla on paljon sinkkuja. Eikä sinun tarvitse olla ns. eliittiä vaan voit olla aivan tavallinen suomalainen sinkku.

Siirry Eliittikumppani -sivustolle

E-kontakti

tinder

E-kontakti on Suomen suurin nettideittipalvelu joka on suunnattu tositarkoituksella deittaileville aikuisille. Sivustolle on myönnetty avainlippu-merkki.Laadukas sivusto!

Siirry E-kontakti -sivustolle

Match.com

elämänkumppani

Suosittu perinteinen treffisivusto joka toimii 25 eri maassa. Lisäksi sivusto järjestää sinkkutapahtumia. Match.com:ia voit käyttää kätevästi myös oman mobiiliaplikaation avulla.

Siirry Match.com -sivustolle

50PlusMatch.fi

senssi

50Plusmatch on tarkoitettu yli 50-vuotiaille sinkuille. Käyttäjäryhmä on huomioitu sivustolla, jonka ansiosta sivujen käyttäminen on helppoa ja tietysti kaikki tiedot ovat suomeksi.

Siirry 50plusmatch.com -sivustolle

Kontakten

kontakten

Kontakten on tarkoitettu Suomessa asuville ruotsinkielisille. Tämä sivusto avaa hyvän mahdollisuuden tutustua kantasuomalaisena ruotsinkieliseen väestöön.

Siirry Kontakten -sivustolle