Salarakkaasta piristystä arkeen


Oletko sinä henkilö, joka etsii piristystä tylsään parisuhteeseen syrjähypyn avulla. Varmasti tiedät, että moraalisesti se on hyvin arveluttavaa. Sinun kannattaa miettiä ennen kuin ryhdyt toimeen! Tämän sivuston tehtävä ei ole kuitenkaan moralisoida, joten tarjoan vinkkiä ja linkkiä salasuhteen hankkimiseksi.

Salasuhteesta tulee ensimmäisenä mieleen yhteinen hotelliyö tai pikainen pano työpaikalla. Salasuhteisiin erikoistunut deittisivusto Victoria Milan kysyi tannoin käyttäjiltää missä he todellisuudessa kohtaavat salarakkaan kanssa. Yllättäen yleisimmäksi panopaikaksi osoittautui auton takapenkki. Lähes 40% vastaajista (miehet ja naiset) kertoivat rakastelupaikakseen auton. Auton takapenkillä ehkäpä halutaan luoda jännitystä elämään, sillä yleisellä paikalla kiinnijäämisen riski on suuri. Seksisuhteen paljastumista eniten pelkäävät turvautuvat edelleen hotelliin.

Salasuhteen löytäminen arkielämästä voi olla haasteellista. Sen vuoksi onkin internet jossa lähestymisen voi tehdä anonyymisti. Tätä varten on erikseen perustettu deittisivustoja kuten aiemmin mainittu Victoria Milan, jossa käyttäjä voi liittyä palveluun ilmaiseksi ja rekisteröityminen tapahtuu nopeimmillaan 60 sekunnissa. Heillä on myös kehitetty tekniikoita joilla salasuhteesi pysyy salaisena kuten kuvien blur-toiminto, automaatinen uloskirjaus sekä paniikkinappula.

Toinen kokeilun arvoinen on pettämiseen erikoistunut uutuus Naughtybook -sivusto, joka on matalan kynnyksen pettämissivusto. Matalalla kynnyksellä tarkoitetaan helppoa rekisteröitymistä ja ylipäätään suomenkielisen sivuston käyttäminen on helppoa. Sivustolla on myös huomioitu tietoturva!

Etsi salarakasta Victoria Milan -sivustolta
Etsi salarakasta Naughtybook -sivustolta